joi, 24 noiembrie 2016

SALAM DE BISCUITI CU RAHAT SI CAFEA ...





INGREDIENTE :


   -  1,600 kg de biscuiti
   -   un pachet unt
   -  100 gr de rahat
   -  un plic de zahar praf cu rom
   -  1,1/2 sticla de rom
   -  1/2 cescuta cafea concentrata
   - 150 gr zahar
   -  150 ml apa
   -  100 ml lapte
   -  75 gr cacao


MOD DE PREPARARE :


     Intr-o craticioara punem apa si laptele la incalzit ,adaugam 70 gr de rahat taiat in bucatele sa se topeasca ,adaugam si zaharul ,cacaoa si untul,amestecam cu un tel pana la omogenizare .
Lasam la o parte craticioara sa se mai raceasca continutul ...

    Cu ajutorul unui blender maruntim biscuitii ,avem grija sa nu-i blenduim fin ,sa lasam si bucatele mai mari .Adaugam compozitia de sirop de mai sus ,cafeaua ,romul, praful de zahar si 30 de gr de rahat colorat taiat foarte marunt .Amestecam pana se obtine un "aluat" usor de manipulat .Introducem compozitia intr-un sul de plastic si il tasam .Dam salamul la frigider  vreo 5 ore sa se intareasca .La servire feliem ,putem sa-l pudram cu zahar ...

POFTA BUNA  !








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu