INGREDIENTE :
- PISCOTURI 400 GR
- CREMA :
- 6 oua
- 200 gr zahar
- 400 ml frisca lichida
- 20 gr gelatina
- un praf de sare
- razatura lamaie
- rom
- 3 plicuri vanilie
- 100 gr capsuni
- 100 gr ananas
- se bat cu mixerul ouale si zaharul pana devine o spuma ,apoi se pun la bain-marie si se mai lasa pana ce compozitia devine cremoasa
- se da la rece ,timp in care hidratam gelatina si batem frisca
- incorporam in crema racita ,gelatina ,frisca batuta, si vanilia
ASAMBLARE TORT :
Piscoturile le stropim cu rom si le asezam intr-o tava rotunda prevazuta cu inel detasabil ,pe marginile tavii si in mijloc .
Turnam jumatate din cantitatea de crema ,presaram fructele taiate bucatele ,apoi asezam inca un strat de piscoturi si crema ramasa .
La sfarsit acoperim cu ultimul strat de piscoturi .
Ornam tortul cu frisca si fructe ,fiecare dupa imaginatie .
POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu