INGREDIENTE (pentru doua persoane ) :
- 2 pastravi potriviti
- un ardei capia
- 5 felii de lamaie
- crengute cimbru
- 100 gr ciupercute
- 100 gr praz taiat rondele
- 100 gr struguri negrii
- 100 gr rosii cherry
- 50 ml ulei de masline
- o jumatate lingurita praf usturoi sau usturoi crud
- sare
- piper
MOD DE PREPARARE :
Asezonam pestele cu sare si piper atat pe exterior cat si pe interior . Punem feliute de lamaie si cimbrul in interiorul pestelui ,il ungem bine cu uleiul de masline ,si il asezam in tava . Adaugam toate ingredientele peste peste plus 50 ml apa ,apoi il acoperim cu o folie de aluminiu si il introducem la cuptor pentru 15 min la foc moderat .
Dupa acest timp ,luam folia jos si il mai lasam descoperit 10 min . Pestele l-am servit alaturi de orez ,lamaie si ciupercute la cuptor .
POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu