joi, 5 octombrie 2017

ZARZAVAT SIMPLU SI CU ROSII LA BORCAN ...





"Legumele...
Un tot necesar ,fără glume!
Ce menţine vigoarea în lume...!"
                                              Vasile Zamolxeanu

COMPOZITIE :
  •  2 kg morcovi
  • 1/2 kg pastarnac
  • 1/2 kg patrunjel
  • 400 gr telina radacina
  • 1kg ardei capia+gogosar+ardei gras
  • 300 gr dovlecel
  • frunze de patrunjel
  • frunze de telina
  • suc de rosii proaspat
  • sare grunjoasa




MOD DE PREPARARE :

     Spalam legumele ,le curatam, apoi le taiem marunt sau le tocam la robot .Le amestecam intr-un
 vas mai mare .Zarzavatul astfel obtinut il asezam in borcane presandu-l usor . 
Punem o lingura de sare in fiecare borcan ,apoi umplem borcanele cu apa rece ,iar la zarzavatul cu
 rosii ,punem suc de rosii in loc de apa. Capsam borcanele si le sterilizam la bain-marie cam 30 min din momentul fierberii .
Depozitam borcanele a doua zi in camara .



Toamna frumoasa !!!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu