luni, 20 iunie 2016

CIUPERCI DE PADURE CU CARNE DE PUI ,


 


INGREDIENTE :

-   0,600 kg ciuperci de padure ( eu am folosit galbiori si hribi )
-   4 pulpe fierte
-   2 cepe verzi
-   un usturoi verde
-   1|2 cutie smantana pentru gatit
-   5,6 linguri ulei de masline
-   sare
-   piper
-   un praf delikat gaina
-   patrunjel verde




   MOD DE PREPARARE : 

  1. Tocam ciupercile ,ceapa ,usturoiul si patrunjelul marunt ...


 2. Intr-o tigaie punem ceapa si usturoiul la calit impreuna cu uleiul de masline.



                3.  Dupa 2,3 min adaugam ciupercile si sarea .O sa-si lase un pic de zeama ,dar lasampe foc pana scade amestecand usor .



            4.   Dupa ce a scazut mai adaugam piperul, 50 ml de apa si carnea fiarta de pui ,care in prealabil am taiat-o marunt  .Lasam iarasi sa scada complect zeama .



            
          5.   Adaugam smantana ,un pic de delikat si patrunjelul tocat marunt .O servim fierbinte alaturi de mamaliguta si smantana .





POFTA BUNA !!!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu