INGREDIENTE :
- 0,600 kg ciuperci de padure ( eu am folosit galbiori si hribi )
- 4 pulpe fierte
- 2 cepe verzi
- un usturoi verde
- 1|2 cutie smantana pentru gatit
- 5,6 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- un praf delikat gaina
- patrunjel verde
MOD DE PREPARARE :
- Tocam ciupercile ,ceapa ,usturoiul si patrunjelul marunt ...
2. Intr-o tigaie punem ceapa si usturoiul la calit impreuna cu uleiul de masline.
3. Dupa 2,3 min adaugam ciupercile si sarea .O sa-si lase un pic de zeama ,dar lasampe foc pana scade amestecand usor .
4. Dupa ce a scazut mai adaugam piperul, 50 ml de apa si carnea fiarta de pui ,care in prealabil am taiat-o marunt .Lasam iarasi sa scada complect zeama .
5. Adaugam smantana ,un pic de delikat si patrunjelul tocat marunt .O servim fierbinte alaturi de mamaliguta si smantana .
POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu