Ingrediente :
6 oua
250 gr zahar
50 gr ulei
200 gr faina
un iaurt de caise /120 gr
un praf de copt
coaja de lamaie
un praf de sare
un praf de scortisoara
un plic de zahar vanilat
600 gr caise
Mod de preparare :
Se bat spuma albusurile cu un praf de sare ,apoi se adauga zaharul si se bat pana ce spuma devine ferma .
Galbenusurile se mixeaza cu uleiul .
Peste spuma se adauga iaurtul si faina amestecata cu praful de copt ,se adauga galbenusurile, coaja de lamaie si se amesteca incet cu o paleta pana la incorporare .
Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina ,peste asezam caisele curatate de samburi amestecate cu un praf de scortisoara si zahar vanilat .
Dam tava la cuptor .Prajitura coapta se serveste cu zahar pudra deasupra .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu