vineri, 10 iunie 2016

PRAJITURA CU CAISE ...





Ingrediente :
                                                 

6 oua
250 gr zahar
50 gr ulei
200 gr faina
un iaurt de caise  /120 gr
un praf de copt
coaja de lamaie
un praf de sare
un praf de scortisoara
un plic de zahar vanilat
600 gr caise

Mod de preparare :

Se bat spuma albusurile cu un praf de sare ,apoi se adauga zaharul si se bat pana ce spuma devine ferma .
                     
 

Galbenusurile se mixeaza cu uleiul .
Peste spuma se adauga iaurtul si faina amestecata cu praful de copt ,se adauga galbenusurile, coaja de lamaie  si se amesteca incet cu o paleta pana la incorporare .

                                   

Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina ,peste asezam caisele curatate de samburi amestecate cu un praf de scortisoara si zahar vanilat .

                                   



Dam tava la cuptor .Prajitura coapta se serveste cu zahar pudra deasupra .

                                   




 Pofta buna !!!

                                  










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu