vineri, 12 mai 2017

CHIFTELE DIN CARNE DE TON SI CARAS ...




INGREDIENTE : 


  • 500 gr carne de ton
  • 350 gr carne de caras
  • 5 cartofi tocati si scursi de zeama
  • 2 fire cepe verzi
  • 3,4 fire usturoi verde
  • patrunjel
  • delikat
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1 lingurita marar uscat sau verde
  • sare
  • piper







MOD DE PREPARARE :

Se mixeaza carnea ,verdeata ,cartofii storsi de zeama ,se pun toate intr-un castron .




Se mai adauga 2 oua ,delikatul ,condimentele si se amesteca bine .





Se formeaza din compozitie bilute care se dau prin faina ,pesmet si susan si se dau la copt .










POFTA BUNA !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu