INGREDIENTE :
- carne de pui cu os (gat,apripi,bucati de piept cu os ...)
- 150 gr taitei lati cu spanac
- 2 morcovi rondele taiat
- un patrunjel
- 1/2 buc pastarnac
- 1/2 buc telina
- 3 linguri amestec legume(broccoli ,ardei,fasole verde...)
- o ceapa mare
- 2 linguri patrunjel verde tocat
- sare
- delkat
MOD DE PREPARARE :
Se pune la fiert 2,5 L de apa carnea de pui ,se spumeaza si dupa 10 min adaugam o lingurita sare, legumele ,mai putin broccoli ,pe care il adaugam dupa inca 5 min de fierbere .
Dupa ce au fiert toate ingredientele ,strecuram supa si o punem iarasi pe foc .
Adaugam pastele fierte si scurse de apa ,delikatul si mai dam un clocot .Luam de pe foc oala ,potrivim de sare si adaugam patrunjelul verde .
POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu